Horaholm oostkant gebouw

Hornhuizen

Als je Horaholm voorbij bent gefietst en je stopt nog een keer om de oostkant van het bedrijf te bekijken zie je de andere kant van het groot, imposant, maar landschappelijk goed ingepaste gebouw.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Als je Horaholm voorbij bent gefietst en je stopt nog een keer om de oostkant van het bedrijf te bekijken zie je de andere kant van het groot, imposant, maar landschappelijk goed ingepaste gebouw. Het hoge dichte deel zonder licht, is het deel waar de producten zoals aardappelen worden opgeslagen. Voor de lege kuubskisten is plaats onder de luifel. Het lagere lichte deel wordt gebruikt voor het verwerken van de producten en geeft zicht op het landschap. Op de nieuwe schuur liggen inmiddels 1000 zonnepanelen!

De schuur voorzag in een behoefte. De producten hoeven niet meer naar externe bedrijven maar Horaholm kan zelf meer bewaren en verwerken. Daardoor krijg je meer werk op het bedrijf in de rustige wintermaanden en kun je de producten, naar de wens van de klant verwerken. Ook ben je in staat om je product later in het seizoen aan te bieden, als er minder aanbod is en de prijzen hoger zijn.    

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Horaholm oostkant gebouw

Dijksterweg
9978 TB Hornhuizen
Route planen

vanaf jouw locatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.