Glasschitteringen

Wierum

Ik heb mijn liefde voor het glas in al zijn vormen ontdekt. Het is een heerlijke hobby. Ik raak elke keer weer gefascineerd van de schitteringen van het glas,  want glas wordt bepaald door het licht.

Ik heb mijn liefde voor het glas in al zijn vormen ontdekt. Het is een heerlijke hobby. Ik raak elke keer weer gefascineerd van de schitteringen van het glas,  want glas wordt bepaald door het licht. Daglicht, kunstlicht, veel of weinig licht: Glas en Lood c.q. Tiffany is spelen met licht. Vooral onder invloed van daglicht veranderd de kleur van het glas continu, door het weer, het uur van de dag en de seizoenen. Als autodidact heb ik mijn oude liefde, het schilderen, weer opgepakt in de vorm van brand schilderen. Een heerlijke ervaring.

Op mijn website treft u een aantal voorbeelden en opdrachten aan van projecten welke zijn uitgevoerd. Hierin kan ik natuurlijk niet volledig zijn, mede omdat elke omgeving vraagt voor een ander ontwerp of uitstraling. Elk ontwerp is uniek. Voor mij is het steeds weer een uitdaging om een perfect passend ontwerp voor de gegeven situatie te ontwerpen en te realiseren.

Heeft u interesse in hoe zo iets gemaakt wordt? Kom gerust eens langs.

Hint….. Als de schuurdeur open staat ben ik in het Atelier.

Afstand tot jouw locatie:

Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.