Gastenverblijf Landgoed Wilgenheerd

Wehe-den Hoorn

Het mooie gastenverblijf in de boerderij van Wilgenheerd bestaat uit 2 sfeervolle gastenkamers met gemeenschappelijke woonkamer en een comfortabel appartement. Rondom de boerderij zijn zitjes in zon of schaduw om heerlijk te genieten van het landgoed.

Even tot rust komen en je overgeven aan de bijzondere sfeer van de boerderij? Landgoed Wilgenheerd is een uniek en gastvrij logeeradres, idyllisch gelegen op het Hogeland. Kom logeren in ons mooie gastenverblijf op de begane grond en met eigen ingang. Je kan kiezen uit een van de twee sfeervolle gastenkamers (elk voor 2p) met openslaande deuren naar een eigen terrasje met uitzicht op de Hoornse Vaart. In de gemeenschapelijke woonkamer wordt het ontbijt met (h)eerlijke lokale produkten geserveerd en kan je zelf een kopje koffie/thee zetten of drankje doen. Of je kiest het comfortabele appartement (2-4p) bestaande uit een woonkamer met keuken en eethoek, badkamer en 2 slaapkamers en van alle gemakken voorzien. Een prachtplek om het authentieke Hogeland te voet, per fiets of boot te ontdekken, te genieten van de leuke wierdendorpen en steden (Groningen, Dokkum), het indrukwekkende Unesco Werelderfgoed Waddenzee, Lauwersmeergebied en Schiermonnikoog. Kortom: wees welkom om heerlijk uit te waaien tussen Stad en Wad! 

Nachhaltiger Unternehmer

Bei Gastenverblijf Landgoed Wilgenheerd hat Nachhaltigkeit einen hohen Stellenwert!

 • Biodiversiteit versterken

  We hebben veel bloemenweides, gebruiken alleen biologische middelen en hebben natuurlijke insectenhotels.

 • Duurzaam gebruik van water

  We hebben waterbesparende douches, heatpipes en zonneboilers voor verwarming van water. In het sanitair gebouw staan aanwijzingen om mensen te herinneren aan 5 minuten douchen.

 • Duurzame energiebronnen

  De zonnepanelen, heatpipes en zonneboilers zorgen dat we voor een groot deel zelfvoorzienend zijn.

 • Gebruik van materialen

  We gebruiken ecologische en biologische schoonmaakmiddelen, wasmiddelen en afwasmiddelen. Scheiden afval, duurzaam renoveren en hergebruik materialen daarbij.

 • Geld als middel voor creatie sociale en ecologische waarde

  Alle investeringen gebeuren duurzaam, met hergebruik van materialen waar het kan en door lokale vakmensen. Onze boodschappen voor onszelf en voor onze gasten dien we lokaal, zoveelmogelijk direct van de boer en van ambachtelijke winkels om ons heen.

 • Versterken gezondheid en welzijn

  Wij zorgen voor rust, ruimte en gastvrijheid. Gasten kunnen op verhaal komen en we bieden op ons landgoed mooie plekjes aan om van te genieten.

 • Versterken van maatschappij en cultuur

  We werken op ons landgoed samen met Binnenwerk. Dit is een club mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, begeleid door Staatbosbeheer, voor het onderhoud van ons landgoed. We bieden ze gastvrijheid, werken mee, een lunch en meer.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Gastenverblijf Landgoed Wilgenheerd

Havenstraat 3
9964 AN Wehe-den Hoorn
Route planen

vanaf jouw locatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.