Vakantiehuis het Zeeroosje

Paesens-Moddergat

In Paesens-Moddergat ligt het gezellige vakantiehuis Het Zeeroosje. Het is een authentiek vissershuisje maar van alle moderne gemakken voorzien. Het is geschikt voor verblijf tot 5 personen.

Midden in het pittoreske dorpje Paesens-Moddergat, in het uiterste noorden aan de Waddenzee  Friesland, ligt het gezellige vakantiehuis het Zeeroosje. Dit oude vissershuis, gebouwd aan het einde van de 19e eeuw, is helemaal gerenoveerd maar heeft gelukkig enkele karakteristieke eigenschappen behouden zoals de traditionele rode kleur van de buitenmuur, de bedstee en de  houten wand-met-toonkast in de huiskamer. Behalve de bedstee zijn er in dit vakantiehuis boven nog twee slaapkamers onder de dakspanten: Een met een tweepersoonbed, de andere met twee eenpersoonsbedden.Het huis is mooi en comfortabel gemeubileerd. Er is een knusse binnenplaats aan de achterkant van het vakantiehuis en ook aan de voorkant kun je heerlijk buiten zitten. Er staan fietsen klaar in de schuur, waar ook genoeg plaats is om eventueel je eigen fietsen te stallen en de elektrische op te laden.  

Je stapt de deur uit, loopt 100 m en je staat op de dijk waar je een prachtig uitzicht hebt op de Waddenzee. Wandelliefhebbers kunnen meteen doorlopen naar de speciaal aangelegde wandelpier in zee. Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen want er zijn eindeloos veel fietsmogelijkheden in de omgeving van Paesens-Moddergat. Ook voor wadlopenkun je hier in het dorp goed terecht.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Vakantiehuis het Zeeroosje

Het Zeeroosje
De Wiel 11
9142 VV Paesens-Moddergat
Route planen

vanaf jouw locatie

Info en boeken


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.