Waddengoud cateraar Gekruid en Geroerd

Houwerzijl

Via een prachtige route door dit pittoreske dorpje kom je vanaf dit punt in de achtertuin van een geweldige cateraar Janet Frieling.  Janet werkt met biologische, seizoens- en Waddenproducten. Thematisch, biologisch en/of Waddengoud catering.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Via een prachtige route door dit pittoreske dorpje kom je vanaf dit punt in de achtertuin van een geweldige cateraar Janet Frieling.  Janet werkt met biologische, seizoens- en Waddenproducten. Thematisch, biologisch en/of Waddengoud catering. High tea’s, Waddentapa’s, een jutters lunch of een Gronings Waddenbuffet. Thuisbezorgd, op locatie gekookt, in de open lucht of aan boord van Zeilklipper Najade waar haar partner Hans de schipper van is! Veel is mogelijk, Gekruid en Geroerd is altijd inventief, geschikt als je van echt en puur houdt. Uiteraard kun je met vrienden of vriendinnen ook een kookworkshop op maat bij Janet doen. Alles gaat geheel in overleg.    

Een paar keer per jaar organiseert visserij informatiepunt ’t Ailand, de zeilklipper Najade en Gekruid & Geroerd een 2-tal oesterpluktochten (https://www.visitwadden.nl/nl/verhalen/smaak-van-de-wadden/recepten/wilde-wadoesters-van-t-ailand) op de Waddenzee. Vertrek vanuit Haven Lauwersoog.  Waddenzeebeleving en Waddengastronomie ten top.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Waddengoud cateraar Gekruid en Geroerd

Gangstraat 3
9973 PP Houwerzijl
Route planen

vanaf jouw locatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.