Grand Hotel Opduin

De Koog

Verblijf in dit heerlijke hotel met het strand én het dorp De Koog op loopafstand. Maar ook in het hotel is het heerlijk vertoeven.

Chef-kok Aart Wijker heeft een missie: zoveel mogelijk koken met ingrediënten uit het Waddengebied, van Texel maar ook van de Waddenkust en de Waddeneilanden. Als het maar bijzonder is, duurzaam en dus lokaal.

De biologische groentegerechten zijn vegan of vegetarisch en uit te breiden met vlees of vis. Ook voor echt Texels lamsvlees of een Fruits der mer schotel uit de Waddenzee is dit restaurant van Grand Hotel Opduin dé plaats om te bezoeken. De los bij te bestellen friet, komt uiteraard van Texelse aardappels en wordt geserveerd met huisgemaakte zeeslamayonaise, duindoornketchup en Texels kruidenzout.

Het uitzicht tijdens het diner is al hélemaal bijzonder: de duinen en de bossen van het Nationale Park beginnen aan de rand van het restaurantterras. De konijnen en fazanten scharrelen onder het raam van het restaurant in het gouden avondlicht van de ondergaande zon.

Grand Hotel Restaurant Opduin is Waddengoud gecertificeerd.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Grand Hotel Opduin

Texel
Ruijslaan 22
1796 AD De Koog
Route planen

vanaf jouw locatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.