Groninger Genever Stokerij (genever, likeur en whisky)

Oostwold

Kom langs in onze distilleerderij / stokerij voor een rondleiding of proeverij samen met je vriendengroep, team of bedrijf. Ontdek en proef echte ambachtelijk gestookte genever, likeur en whisky uit Groningen. PS ontdek hoe Fladderak wordt gemaakt.

Groninger Genever Stokerij is een ambachtelijke distilleerderij / stokerij. Midden in de Graanrepubliek in Groningen wordt hier jenever (genever), likeur en whisky gestookt volgens eeuwenoude kennis in een eigen ontworpen Alambik ketel. Voor een karaktervolle drank met meerdere smaaklagen; voor een moment van reflectie. Bekend ook van de enige echte Groninger drank: Fladderak. Waar Friesland Beerenburg heeft, hebben de Groningers Fladderak

PROEF DE SMAAK VAN GRONINGEN

Ontdek hoe jenever, likeur en whisky wordt gestookt. Geniet tijdens de rondleiding en proeverij van de verhalen over de Graanrepubliek. Het meest grimmige stukje van Nederland.

De geschiedenis van de Graanrepubliek zie je en proef je terug tijdens een proeverij en rondleiding bij distilleerderij Groninger Genever Stokerij.

PROEVERIJ EN RONDLEIDING (UITGEBREID) - 2 UUR Neem een kijkje in de stokerij en bekijk de trots van de stokerij: de “dikke dame”. 

In de distilleerderij krijg je uitgebreide uitleg over het stookproces, ontdek de verschillende dranken zoals jenever, likeuren en whisky’s, maar ook over de geschiedenis van de Graanrepubliek.
Proef vier verschillende dranken, waaronder onze beroemde Fladderak, en leer de smaaklagen herkennen. 

Inclusief hapjes, thee, water en koffie.
Nederlands gesproken.
Duur: 2 uur
Prijs: €29,- p.p

Een rondleiding in de distilleerderij en proeverij reserveren kan online of per telefoon. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Groninger Genever Stokerij (genever, likeur en whisky)

Groninger Genever Stokerij
Kromme Elleboog 22
9682 XH Oostwold
Route planen

vanaf jouw locatie

Meer informatie over rondleiding, proeverij en prijzen


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.