Wadapartja Westerhaven

Groningen

Wadapartja betekent simpelweg: "Wat apart, ja." Dat is wat een Groninger zou uitroepen als hij ergens binnenloopt of iets ziet dat hij eigenlijk niet direct kan plaatsen – iets wat bijzonder is. En Groningers, dat zijn we! Bij onze 2e vestiging aan de Westerhaven...

Wadapartja betekent simpelweg: "Wat apart, ja." Dat is wat een Groninger zou uitroepen als hij ergens binnenloopt of iets ziet dat hij eigenlijk niet direct kan plaatsen – iets wat bijzonder is. En Groningers, dat zijn we! Bij onze 2e vestiging aan de Westerhaven kun je gedurende de gehele dag terecht. Wij maken ontbijt, brunch, lunch, huisgemaakte taartjes en lekkere happen voor bij de borrel.

Wil je graag met een groep komen borrelen of dineren dan kan dat bij ons 's avonds ook besloten. Neem hiervoor contact op met ons op. Er is een tapje met lokaal Bax Kon Minder Blond en een wisseltap.  

Ook op de Westerhaven vinden wij het belangrijk dat je weet wat je eet. Zo gebruiken wij Beter Leven kip en eieren, Porc d’or varken en Gronings weiderund. Verder werken we ook met flink wat lokale leveranciers zoals de biertjes van Bax, bio-dynamische groenten van de Eemstuin, specialty koffie van Koffiestation en Gronings duurzaam brood van bakker Luuk. Lokaal is niet ver weg en dat scheelt een hoop voedselkilometers. Wadapartja is de plek waar je samenkomt, waar je geïnspireerd wordt, waar je beleeft en waar je onderdeel van bent op jouw eigen manier. Iedereen is welkom! 

Hier finden Sie Wadapartja Westerhaven

Wadapartja Westerhaven
Pottebakkersrijge 21
9718 AG Groningen
Route planen

vanaf jouw locatie


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.