Meerdaagse Teamontwikkeling op Terschelling

Op Terschelling is de lucht nog zuiver, ervaren wij nog licht en donker, zijn de sterren zicht- en voelbaar. Eb en vloed, de natuur bepaalt hier de natuur en cultuur. Terschelling brengt je team letterlijk en figuurlijk naar een andere wereld.    

Voor wie:

Voor Teams met een missie. Natuurlijk wil een team elkaar beter leren kennen, het gewoon ook goed willen hebben met elkaar. Wij zijn er voor teams die inhoudelijk een stap verder willen zetten. Verdiepen om verder te groeien.    

Het Wad ophalen met elkaar. Het Wad als metafoor. 

Wat hebben we bereikt. Wat zien we als stip aan de horizon. Wat is onze kracht, waar gaan en staan we voor. Wat staat ons te doen. Wij begeleiden teams op deze inhoudelijke vragen en faciliteren het totale programma.

Das wirst du unternehmen

Meerdaags Teambuilding Terschelling

Arrangement:

• De locatie: Oosterend Terschelling als warme thuisbasis. Sfeervolle Boerderij.
• Overtocht van en naar Terschelling
• Vervoer van de haven naar Oosterend en terug
• 2 overnachtingen, 3 dagen

Arrangement inclusief:
• Culinair Wadlopen en diner.
• Ontbijt op de Boschplaat, met elkaar de zon op zien komen
• Wandeltocht met eilander gids. Ervaar de schoonheid, de puurheid van de Boschplaat
• Teamsessie(s)  
• Huifkartocht of per Fatbike over het Noordzeestrand naar het drenkelingenhuisje.  Of  Paardencoaching in de prachtige polder van Terschelling. Het paard als spiegerl en reflectie voor WAD er daadwerkelijk speelt binnen het Team

Diverse aanpassingen en uitbreidingen mogelijk:
Paardencoaching, Paardrijden, Eco safari tocht, 4X4 jeep strandrijtocht, jutten en vilten, yoga, kickboksen, bierproeverij eilander bieren, kanotocht naar zeehondenbank, blokarten, bezoek aan de bunkers, Roken en Stoken, Wadproeverij, wandelen door de uitgestrekte cranberryvelden, met de boot naar de Oesterbanken, met de Waddentaxi, Etc etc

Algemene voorwaarden voor dit arrangement:
8 deelnemers, verblijf in Schipdsdune op Oosterend.
Vanaf 375 euro ex btw per persoon.

De teamcoaching voor de inhoudelijke begeleiding bedraagt 1.200 euro per dag

Maatwerk
Niets is onmogelijk. Neem contact op met Karin Lodder 06 51155864. Met elkaar bespreken wij jullie wensen zowel qua vorm als inhoud en stellen wij een programma op maat samen voor groepen van 4 tot 40 personen..

Terschelling als podium en decor voor ontwikkeling van teams. Wie is wie, verdiepen, vertrouwen elkaar kunnen aanspreken. De samenwerking een stap verder brengen.

ab € 375.00

Lees meer


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.