Workshop natuurfotografie op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog

Eilander natuurfotograaf Folkert Abma neemt je mee langs verborgen fotogenieke plekken van Schiermonnikoog. Breng je favoriete camera mee, van smartphone tot spiegelreflex. Er is plaats voor max. vijf personen. Vanaf één aanmelding gaat de workshop door.

Eilander natuurfotograaf Folkert Abma neemt je mee op een tocht langs verborgen fotogenieke plekken van Schiermonnikoog. Breng je favoriete camera mee, van smartphone tot spiegelreflex.

Omdat Folkert hier al zijn hele leven woont, en de planten en dieren hier kent, weet hij waar op elk moment de mooiste plaatjes geschoten kunnen worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere bloemen of vogels, of plaatsen waar het landschap van Schiermonnikoog op een creatieve manier belicht kan worden. Als natuurfotograaf kan hij je de basis van (buiten)fotografie bijbrengen. Folkert staat open voor ieders wensen en probeert daar zoveel mogelijk op in te gaan. Een persoonlijke benadering waarbij de klant centraal staat is het streefdoel.

In deze workshop is er plaats voor maximaal vijf personen. Ook bij één aanmelding gaat de workshop door.

We verzamelen buiten bij havenpaviljoen Wadanderz aan de jachthaven. We zullen afwisselend stukjes fietsen en wandelen over natuurpaden. Je hebt dus een fiets nodig. Van december t/m maart ook laarzen en in de andere maanden stevige wandelschoenen.

De workshop duurt ongeveer drie uur.

Wanneer:
doorlopend
Prijsinformatie:
Vanaf € 60,- (voor volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Workshop natuurfotografie op Schiermonnikoog

Havenpaviljoen Wad Anderz
Reeweg 25
9166 PW Schiermonnikoog
Route planen

vanaf jouw locatie

Reserveer een plekje op dewittehaas.nl


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.