Plons - Retreats Lauwersoog

Lauwersoog

Duik in dynamiek!

De natuur is dynamisch, water, bos, zand, wind, zeezout in combinatie met jouw ademhaling, zintuigen en zenuwstelsel. Alles is in beweging. 

We organiseren retreats en wandelingen, waarbij het buiten-zijn lucht en ruimte geeft aan meer bewustzijn van die beweging. 

Bezinningsdagen
Bij de retreats staat bezinning centraal, waarbij er aandacht en tijd is voor een eigen vraag of thema, als je dat fijn vindt. We werken met visualisaties en meditaties. Soms met familie-opstellingen en altijd met de natuur. Kijk voor het programma en de werkwijze bij ‘Bezinningsdag in de natuur’. De inschrijving voor deze dag-retreat staat nu open. 

Breinbeweging
Bij de wandelingen ontdek je hoe je brein letterlijk in beweging komt, wist jij bijvoorbeeld dat wandelen creatief denkvermogen en alertheid stimuleert? Steek wat op van de funny facts en de oefeningen vanuit de neuropsychologie, inspirerend en gezond! En geniet van de natuur van het Nationaal Park Lauwersmeer, die is ingenieus en heilzaam. Zoals een deelnemer zei: “Bedankt voor de warme wandeling, het leverde een fijne bewustwording op, het was verhelderend en stimulerend”

Gastenverblijf
Verder biedt De Wandelschuur een fijne plek om te overnachten voor twee personen. Voor als je zelf wilt wandelen en/of fietsen in dit gebied of voor als je het wilt combineren met een begeleide wandeling of een retreat. Een gastenverblijf (evt. met ontbijt) in het Nationaal park, aan de rand van het bos en tussen de zee en het meer in. 

https://retreatslauwersoog.nl/

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Plons - Retreats Lauwersoog

De Wandelschuur
Schildhoek 2
9976 VW Lauwersoog
Route planen

vanaf jouw locatie

Bekijk de website


Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.