Laarzenpad De GeulWandelroute de Geul bevind zich in een gebied met als kenmerken de Zandplaat de Hors, de Mokbaai en de beide Horsmeertjes. Door dit hele gebied lopen een flink aantal wandelingen waarbij ook een paar groene paden. Vooral de paden die rondom de Geul en langs de Moksloot lopen zijn bijzonder mooi.

Je kunt deze wandeling beginnen bij Paal 9 (de Hoornderslag) of bij de parkeerplaats aan de Mokweg.  De Hoornderslag bereik je via Den Hoorn of de Rommelpot. Negeer de bordjes Loodsmansduin want dat is een camping “the size of Wales” en bovendien in de verkeerde richting.
De groene wandeling langs de Geul is een laarzenpad. Hou daar rekening mee als je deze route loopt in of na een regenachtige tijd want met je bergschoenen hou je het niet droog.

Das wirst du sehen

Startpunkt: Molkweg
1797 Den Hoorn
1

Vogelperspektive De Geul

De Geul ist Teil des Nationalparks Duinen van Texel. Vom Aussichtspunkt aus haben Sie einen schönen Blick auf De Geulplas.

Vogelperspektive De Geul
2

Paal 9

Ein Pavillon aus Holz, der mitten in den Dünen und am Strand von Texel liegt.

Paal 9
3

Bunker Den Hoorn

Einer der erhaltenen Bunker auf Texel ist der Kommandoposten in den Dünen von Den Hoorn. Dieser Bunker ist frei zugänglich und zu Fuß gut erreichbar. Vom Bunker aus haben Sie einen schönen Blick auf die Dünen und die Nordsee.

Bunker Den Hoorn
Endpunkt: Molkweg
1797 Den Hoorn

Verpasse nichts!

Erhalten Sie die neuesten Nachrichten, die besten Geschichten und die besten Routen von VisitWadden.