placeholder image deal detail

Dagarrangement Proef Harlingen

Kom heerlijk een dag uitwaaien in Harlingen! En geniet wandelend en vanaf het water van onze mooie stad. Wilt u een aanpassing in dit arrangement dat is uiteraard mogelijk, wij denken graag met u mee.

's Morgen ontvangen de medewerkers van Grand Cafe de Promenade u met koffie met gebak. Daar komt een stadsgids u ophalen voor een wandeling van zo'n 1,5 uur door de stad.

De stadsgids zal u na de wandeling naar de Zuiderhaven brengen. het startpunt van de rondvaart. Onderweg wordt er een heerlijke lunch geserveerd. 

Na de rondvaart gaat u naar het museum aan de Voorstraat, daar staat een gids te wachten die u het museum van Harlingen laat zien.

's Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in een van de vele restaurants in onze havenstad! 

Dit arrangement is inclusief:

1

Ontvangst bij Grand Café de Promenade

's Morgens wordt u bij Grand Café de Promenade ontvangen met koffie en gebak.

2

Lunch en rondvaart op de Singelprinses

De gids zal u brengen naar het startpunt van de rondvaart de Zuiderhaven. Daar vertrekt de Singelprinses, onderweg kunt u aan boord genieten van de lunch.

3

Rondleiding museum het Hannemahuis

Na de rondvaart met lunch loopt u zo'n 350 meter over de Grote Bredeplaats naar Voorstraat 56, het Hannemahuis. Daar zal een gids u rondleiden, uiteraard is het ook mogelijk om zonder gids het museum te verkennen.