Over ons

In 2018 sloegen marketingorganisaties Merk Fryslân, Marketing Groningen en Holland boven Amsterdam de handen ineen voor het vermarkten van het mooiste natuurgebied van ons land: het waddengebied. De taak van deze organisaties is om dit gebied - met zijn uitzonderlijke universele waarden: de natuur van wereldklasse, dynamische landschap, aansprekende cultuur en eigen waddenspecifieke bedrijvigheid - goed op de kaart te zetten. Door middel van prikkelende verhalen, beleefbare routes of het uitlichten van de vele unieke kenmerken. Hiermee bieden ze het Unesco Werelderfgoed een publiek dat het verdient. We noemen deze bijzondere samenwerking: Visit Wadden. 

 • Merk Fryslân

  Merk Fryslân is de destinatiemanagement organisatie voor de Provincie Fryslân. Vanuit een overkoepelende visie geven wij, in opdracht van de Provincie Fryslân, invulling aan de marketing en promotie voor Friesland, de Waddeneilanden en het  UNESCO Waddengebied.

  Merk Fryslân
 • Holland boven Amsterdam

  DMO Holland boven Amsterdam wil haar gasten een onvergetelijk verblijf bieden. Door de regio Noord-Holland Noord als aantrekkelijke vakantiebestemming bekend te maken in opdracht van de gemeenten en provincie Noord-Holland. 

  Holland boven Amsterdam
 • Marketing Groningen

  Marketing Groningen bouwt aan een sterke en positieve reputatie van Groningen. We trekken de gewenste bezoekers, bedrijven en talenten naar onze stad en provincie. We versterken de trots en eigenwaarde van alle Groningers. En we helpen anderen het verhaal van Groningen te vertellen.

  Marketing Groningen

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.