Over ons

Zorgen dat ons werelderfgoed een publiek krijgt dat het verdient

Bijna tien jaar na de erkenning van de Waddenzee als UNESCO Werelderfgoed is het de hoogste tijd dit gebied - met zijn uitzonderlijke universele waarden: de natuur van wereldklasse, dynamische landschap, aansprekende cultuur en eigen waddenspecifieke bedrijvigheid - goed op de kaart te zetten. Dat willen de marketing-organisaties Merk Fryslân, Marketing Groningen en Holland boven Amsterdam de komende jaren gaan doen. 

 

 • Merk Fryslân

  Merk Fryslân is de regiomarketingorganisatie voor de Provincie Fryslân. Vanuit een overkoepelende visie geven wij, in opdracht van de Provincie Fryslân, invulling aan de marketing en promotie voor Friesland, de Waddeneilanden en het  UNESCO Waddengebied. 

  Moddergat Paessens.
 • Holland boven Amsterdam

  DMO Holland boven Amsterdam wil haar gasten een onvergetelijk verblijf bieden. Door de regio Noord-Holland Noord als aantrekkelijke vakantiebestemming bekend te maken in opdracht van de gemeenten en provincie Noord-Holland. 

 • Marketing Groningen

  Marketing Groningen bouwt aan een sterke en positieve reputatie van Groningen. We trekken de gewenste bezoekers, bedrijven en talenten naar onze stad en provincie. We versterken de trots en eigenwaarde van alle Groningers. En we helpen anderen het verhaal van Groningen te vertellen.

 • Nieuwsbrief voor ondernemers

 • Jaarrapportage 2020