Mogelijkheden toeristische ondernemers

Wil je als ondernemer goed zichtbaar zijn voor de bezoekers van het waddengebied? Dan is het mogelijk je als toeristische/ recreatieve onderneming kosteloos te vermelden op visitwadden.nl. Door je onderneming aan te melden bij de betreffende organisatie in uw provincie. Uw onderneming of evenement wordt na aanmelding op deze website zichtbaar gemaakt. 

Evenement of locatie aanmelden

Noord-Holland

Heeft u een locatie of organisseert u een evenement in Noord-Holland? Meld u dan aan via de website van Holland boven Amsterdam. 

Dobben buiten zeedijk Hallum

Dobben buiten zeedijk Hallum

© Areophoto Eelde

Friesland

Heeft u een locatie of organiseert u een evenement/activiteit in Friesland? Meld u dan aan via de website van Merk Fryslân. 

Groningen

Heeft u een locatie of organisseert u een evenement in Groningen? Meld u dan aan via de website van Marketing Groningen. 

Trots!

Een aantal trotse ambassadeurs laten zien hoe uniek de Wadden zijn en wat het Waddengebied voor hun betekent. Kijk mee met de verhalen van deze ambassadeurs.

Bekijk de ambassadeurs

Dag van het Wad

In 2009 heeft UNESCO de Waddenzee tot Werelderfgoed uitgeroepen. Daarmee bevindt de Waddenzee zich in een rijtje met andere grote natuurgebieden in de wereld, zoals het Great Barrier Reef in Australië, de Kilimanjaro in Tanzania en de Grand Canyon in de Verenigde Staten. Een bijzondere status, die bijzondere aandacht verdient. Helemaal nu we in 2019 de 10e verjaardag vieren. Want wie jarig is trakteert.

Meer informatie

Nieuws & updates

Meld je aan voor de ondernemersnieuwsbrief en blijf op de hoogte! 

Toolkit voor ondernemers

Bekijk hier de Wadden Merkgids en hoe u Visit Wadden kan gebruiken in eigen communicatie

CONTACTPERSONEN PER REGIO

Wil je rechtstreeks contact opnemen met één van de achterliggende organisaties? Gebruik dan de onderstaande contactgegevens en/of aanspreekpunten.

Holland boven Amsterdam
Marlies Groot 
marlies@hollandbovenamsterdam.com

Marketing Groningen 
Mark van den Anker
m.vandenAnker@marketinggroningen.nl

Merk Fryslân
Karina Pool
karina@merkfryslan.nl