Mogelijkheden toeristische ondernemers

Wil je als ondernemer goed zichtbaar zijn voor de bezoekers van het waddengebied? Dan is het mogelijk je als toeristische/ recreatieve onderneming kosteloos te vermelden op visitwadden.nl. Dit doe je door je onderneming aan te melden bij de betreffende organisatie in je provincie. Jouw onderneming of evenement wordt na aanmelding op deze website zichtbaar gemaakt.

Evenement of locatie aanmelden

 • Noord-Holland

  Heeft u een locatie of organisseert u een evenement in Noord-Holland? Meld u dan aan via de website van Holland boven Amsterdam. 

 • Friesland

  Heeft u een locatie of organiseert u een evenement/activiteit in Friesland? Meld u dan aan via de website van Merk Fryslân. 

  Dobben buiten zeedijk Hallum
 • Groningen

  Heeft u een locatie of organisseert u een evenement in Groningen? Meld u dan aan via de website van Marketing Groningen. 

Trots!

Een aantal trotse ambassadeurs laten zien hoe uniek de Wadden zijn en wat het Waddengebied voor hun betekent. Kijk mee met de verhalen van deze ambassadeurs.

Bekijk de ambassadeurs

CONTACTPERSONEN PER REGIO

Wil je rechtstreeks contact opnemen met één van de achterliggende organisaties? Gebruik dan de onderstaande contactgegevens en/of aanspreekpunten.

Holland boven Amsterdam
Marlies Groot 
marlies@hollandbovenamsterdam.com

Marketing Groningen 
Mark van den Anker
m.vandenAnker@marketinggroningen.nl

Merk Fryslân
Karina Pool
karina@merkfryslan.nl