Mogelijkheden toeristische ondernemers

Wil je als ondernemer goed zichtbaar zijn voor de bezoekers van het waddengebied? Dan is het mogelijk je als toeristische/ recreatieve onderneming kosteloos te vermelden op visitwadden.nl. Door je onderneming aan te melden bij de betreffende organisatie in uw provincie. Uw onderneming of evenement wordt na aanmelding op deze website zichtbaar gemaakt. 

Evenement of locatie aanmelden

Noord-Holland

Heeft u een locatie of organisseert u een evenement in Noord-Holland? Meld u dan aan via de website van Holland boven Amsterdam. 

Friesland

Heeft u een locatie of organiseert u een evenement/activiteit in Friesland? Meld u dan aan via de website van Merk Fryslân. 

Groningen

Heeft u een locatie of organisseert u een evenement in Groningen? Meld u dan aan via de website van Marketing Groningen. 

Trots!

Een aantal trotse ambassadeurs laten zien hoe uniek de Wadden zijn en wat het Waddengebied voor hun betekent. Kijk mee met de verhalen van deze ambassadeurs.

Bekijk de ambassadeurs

Nieuws & updates

Meld je aan voor de ondernemersnieuwsbrief en blijf op de hoogte! 

Wij zijn samen Wadden

Bekijk hier de Wadden Merkgids en hoe u Visit Wadden kan gebruiken in eigen communicatie

Symposium Wij, Waddenzee Werelderfgoed

Donderdag 4 april in Leeuwarden 

CONTACTPERSONEN PER REGIO

Wil je rechtstreeks contact opnemen met één van de achterliggende organisaties? Gebruik dan de onderstaande contactgegevens en/of aanspreekpunten.

Merk Fryslân
Karina Pool
karina@merkfryslan.nl

Holland boven Amsterdam
Marlies Groot 
marlies@hollandbovenamsterdam.com

Marketing Groningen 
Wouter Steenhuisen
w.steenhuisen@marketinggroningen.nl