Midwolda
Boerderij Hermans Dijkstra is een boerderij met een museale functie. Daarnaast kan je er genieten van heerlijke diners van donderdag tot en met zondag. Tevens is het een evenementen, vergader én trouwlocatie.
Bekijk alle 4 foto's
Wij doen mee aan de Culinaire Wadden Weken. Tijdens de Culinaire Wadden Weken proef je bij ons:
Crème van gepofte appel(Ol Diek Nieuwolda)
Gebakken appel(Ol Diek Nieuwolda)
Poffert
Ijs van karnemelk (Taphuisje Meeden)
Gel van juttersbitter (Skylger- Terschelling)
Crumble van kaneel en havermout (Ol diek, Nieuwolda).
Kaas plateau met verschillende soorten kazen uit het waddengebied.
Vanaf de weg valt de sierlijke, Engelse landschapstuin gelijk op. Hij brengt je naar de 18e-eeuwse, monumentale boerderij. Het voorhuis kent drie authentiek ingerichte voorkamers die je terug brengen naar vroegere tijden. Even verderop is het restaurant, pal naast de oude graanschuur die is omgebouwd tot evenementenlocatie.
Achter de boerderij is een appartementencomplex gebouwd. De diverse ruimtes lenen zich uitstekend voor vergaderingen en allerlei bijeenkomsten. Maar natuurlijk kan je er als bezoeker ook gewoon een hapje eten!
Hier vind je Boerderij Hermans Dijkstra
Reinste Abdenaweg 1vanaf jouw locatie