Live concerten

Westeremden

Roodehaan live in Westeremden staat garant voor kwalitatieve en spannende concerten van allerlei muzieksoorten. (Bijna) elke zaterdag en/of zondag een tof live concert met bijzondere muzikanten.

Roodehaan is al bijna 15 jaar een onafhankelijk podium zonder een euro subsidie. Vanaf 2007 ‘s zomers in Warfhuizen, s’ winters in Houwerzijl, Ezinge, Feerwerd en nu in Westeremden. Roodehaan organiseerde ruim 250 concerten met nationale en internationale artiesten. De filosofie is onder andere om zeer talentvolle artiesten te spotten en om ze een mooi podium te bieden.

Tip: Reserveer vooraf een tafeltje voor een diner! Roodehaan kookt puur, eenvoudig en smaakvol. Alle desserts, sausen en dressings worden zelf gemaakt. Alle groente, fruit en zuivel is biologisch. Er is elke week keuze tussen vlees, vis, vegetarisch en veganistisch.Er is een permanente menukaart en een wekelijks wisselend driegangen keuzemenu.


Programma 2023/2024:

Zaterdag 24 juni 2023
Mariseschrijft en zingt in het Nederlands. Haar liedjes zijn intens, rauw en vaak heel persoonlijk: ze gaan over angst en hoop, vriendschap en liefde en de strijd die je met jezelf kan voeren om gelukkig te zijn. De kern en oorsprong van de liedjes zit in de akoestische gitaar, maar dit wordt uitgebouwd naar energieke tracks in volle bandbezetting met elektronische sounds waarin de indringende vocale aanwezigheid van Marise zelf centraal staat.

Zaterdag 8 juli 2023
Bakkie Bach  een geestige mini-opera (De Koffiecantate van J.S. Bach)

Zondag 30 juli 2023
Groetjes LOE – verkronkelde Nederlandstalige teksten over de verwarrende gevoelens van een opgroeiende jongvolwassene.

Zondag 27 augustus 2023
Toby Beard & Band(AUS) Energieke vrolijk makende pop.

Zondag 17 september 2023
Lance Priester De winaar van de grote prijs van Nederland 2023! Veelzijdige muzikant en bovenal een betoverende zanger. Lance Priester schrijft, componeert en produceert zijn eigen muziek.

Vrijdag 27 oktober 2023
Ordinary Elephant (USA) fascinerende traditionele countryfolk in de geest van Gilian Welch en Dave Rawlings.

Zondag 5 november 2023
Lenny Kuhr, ik ben nog steeds een troubadour

Vrijdag 17 november 2023
Dayna Kurtz & Robert Maché (USA) Toeren al jarenlang de hele wereld over met jazz blues en country songs.

Zondag 10 december 2023
Dom Colmé trio “Naar huis met een glimlach en liedjes die blijven rondzingen”. Dat is wat Dom Colmé z’n Franse publiek al dertig jaar toestopt. De muzikale vakman is innemend, energiek en maakt melodieuze muziek op het snijvlak van rhythm & blues (Otis Redding), soul (Ben Harper) en chansons (Charles Aznavour); niet toevallig ook zijn grote voorbeelden. Het is voor het eerst dat Dom met een band naar Nederland komt, nadat hij in 2017 als soloartiest een liedjesfestival in Zwolle won.

Zondag 28 januari 2024
Kliffs (CAN) Kliffs is Mark Bérubé (gitaar, toetsen, zang) en Kristina Koropecki (cello, synths, zang). prachtige intieme, bijna klassieke songs. Ze traden op met Sophie Hunger en Agnes Obel.

Zondag 18 februari 2024
Jess Smith & Rufus Coates (IRL) special guest David Hope (IRL)

Wanneer:
t/m 18 februari 2024
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Live concerten

Kosterijweg 10 A
9922 PK Westeremden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Bezoek de website voor meer informatie en reserveringen


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.