Bakkerij Henk Post

Middelstum

Bakkerij Henk Post is een moderne brood-banket bakkerij, met een grote variëteit aan lekkernijen en heerlijk vers brood. In onze winkel in Middelstum is een gezellige koffiehoek ingericht, waar men kan genieten van een lekker gebakje of koek bij de koffie...

Wij zijn een ambachtelijke bakkerij met 2 winkels. In Middelstum en in Ten Boer, waar ook de bakkerij is. Wij maken bijna alles zelf, met passie, en daar zijn we trots op! U kunt bij ons terecht voor brood, banket, streekproducten, maar ook voor een heerlijk kopje koffie met een belegd broodje. Welkom!

Speciaal
Op speciale dagen zoals Valentijn,  Koningsdag, Moederdag en evenementen staat er ook altijd iets toepasselijks klaar voor de klant. Onderscheidend door creativiteit.

Duurzaam
Om voedselverspilling tegen te gaan wordt ‘brood van gisteren’ verkocht voor een sterk gereduceerde prijs. Zo kunnen er nog meer mensen van de lekkere producten genieten. ‘Proef de passie’ is niet voor niets de slogan.

Op bestelling
Naast verkoop in de Bakkerij-Winkel is online bestellen mogelijk. Dagelijks om 17.00 uur worden de kassa- en internetbestellingen uitgedraaid die ’s nachts worden gebakken. Het grote voordeel voor de klant is, dat ook laat op de middag zijn of haar voorkeursproduct niet is uitverkocht. De bestelde producten liggen keurig ingepakt klaar in de bestellingkar. 

Markten en Braderieën
Op markten en braderieën, zoals op Ewsum in Middelstum, staat Bakker Henk Post vaak zelf. Dan is er echt even tijd voor interactie met klanten en bezoekers.

Radlercake
De trots van Bakkerij Henk Post is de Radlercake, een cake met bier en een lekkere citroensmaak. De Radlercake is ontdekt door een landelijke keten en zelfs  in hun assortiment opgenomen. 

Tot gauw en proef de passie in Middelstum.
Groet Team-Post, 
Bakkers, Winkeldames en Chauffeurs

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bakkerij Henk Post

Bakkerij Henk Post
Burchtstraat 44
9991 AB Middelstum
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.