Ga je mee?

Beleef jouw Wadden

Het reisdagboek laat je kennis maken met de verrassende smaken en verhalen van het Wad. Er is geen vaste route en geen bucketlist die je moet afvinken. Het Waddengebied is veelzijdig en dynamisch. Altijd in beweging. In ieder seizoen beleef je een ander avontuur. Dit reisdagboek biedt je genoeg inspiratie om de Waddenkust van Noord-Holland, Friesland en Groningen én de vijf Waddeneilanden op een andere manier te ontdekken. Het Waddengebied is het beste decor om de tijd in te verliezen. Kortom: ontdek Wad, bewaar Wad. 

Ga je mee?

Wat ga jij ontdekken?

Waar is het Reisdagboek verkrijgbaar?

Op verschillende punten - verspreid over het gehele Waddengebied - is het reisdagboek vanaf 16 mei gratis verkrijgbaar. Bij maar liefst 600 toeristische ondernemers in het Waddengebied is het reisdagboek verkrijgbaar. Dus jij als échte Wadliefhebber hebt genoeg kans om je eigen exemplaar te bemachtigen. De toeristische informatiepunten, waar het reisdagboek verkrijgbaar is, ontdek je via de onderstaande knop.

Bekijk de lijst

Het reisdagboek is in samenwerking met Landschapstriënnale 2023 ontwikkeld. De Landschapstriënnale is hét landschapsfestival van Nederland, dat dit jaar plaatsvindt aan de Waddenkust.

Jouw ontdekkingstocht begint hier

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.