Station Windwacht

WIERINGERWERF

B&B Station Windwacht biedt ruimte aan vier personen. Twee in het volledig verbouwde windwachtstation en twee in de caravan. Je kunt rekenen op dagelijks vers op je bord. Broodjes, aardbeien, komkommer, tomaten en kruiden uit de kas en de moestuin. Of plu...

B&B Station Windwacht biedt ruimte aan vier personen. Twee in het volledig verbouwde windwachtstation en twee in de caravan. Je kunt rekenen op dagelijks vers op je bord. Broodjes, aardbeien, komkommer, tomaten en kruiden uit de kas en de moestuin. Of pluk je sla uit de verrijdbare moestuin die we voor jullie neerzetten. Lekker makkelijk en voor de deur. Oh en vergeet niet elke dag even het kippenren in te duiken voor een vers eitje.

De grote groentekas is gemeengoed. Daar kun je als gast terecht voor een krantje en een kopje koffie. Pak wat je hebben wilt! Het kan wel zijn dat we ’s avonds ook even aanschuiven na een lange dag hard werken. Want als je ergens even lekker kunt nagenieten van de dag dan is het daar. Drinken we toch samen een glas! Wie weet komt er nog een stel vrienden langs en maken we er samen een gezellige avond van. Vuurkorven aan, muziekje erbij.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Station Windwacht

Schervenweg 34
1771 RT WIERINGERWERF
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.