Strandopgang Duinoord

DEN HELDER

Strandslag Duinoord is de best geoutilleerde strandopgang van Den Helder met ruime parkeergelegenheid in de omgeving, een eigen Beachclub de Citadel en een bewaakte strandpost tijdens het zomerseizoen. In de directe omgeving zijn veel natuurgebieden te vi...

Strandslag Duinoord is de best geoutilleerde strandopgang van Den Helder met ruime parkeergelegenheid in de omgeving, een eigen Beachclub de Citadel en een bewaakte strandpost tijdens het zomerseizoen. In de directe omgeving zijn veel natuurgebieden te vinden zoals “de Donkere Duinen” en “Mariëndal. Duinoord heeft een mooi breed strand en wordt dan in de zomer ook veel bezocht door toeristen en de inwoners van Den Helder. Deze strandslag heeft de Blauwe Vlag en wordt bewaakt.

-Eigen parkeerterrein -Gratis parkeren -Strandpaviljoen aanwezig (strandpaviljoen de Citadel) -Blauwe vlag aanwezig -Dit is een bewaakt strand met EHBO post, bewaking en boot. -Toegankelijk voor mindervaliden (eigen parkeerplaatsen, pad en zitplaats en strandrolstoel bij paviljoen) -Honden in het hoogseizoen toegestaan voor 10.00 uur in de morgen en na 19.00 uur loslopend, anders aangelijnd. -Paarden in het hoogseizoen toegestaan voor 9.00 uur in de morgen en na 19.00 uur op de avond.

Halte van Kustbus 151, deze vertrekt in de zomer vanaf NS station Den Helder.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Strandopgang Duinoord

Jan Verfailleweg 622
1783 BW DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.