De KlimVallei

DEN HELDER

Midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal ligt De KlimVallei! In ons Eco-Klimpark klim je tussen de toppen van de bomen, met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Deze attracties zorgen ervoor dat De KlimVallei iedereen van jong tot oud...

Beleef het avontuur! Midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal ligt De KlimVallei! In ons Eco-Klimpark klim je tussen de toppen van de bomen, met uitdagende hindernissen. Het laagste parcours ligt op 4 meter hoogte en het hoogste parcours op 8 meter hoogte. Deze attracties zorgen ervoor dat De KlimVallei iedereen van jong tot oud een leuke uitdaging biedt. Doordat je je steeds tussen de bomen bevindt, heb je het idee een ware Tarzan te zijn, die van boom tot boom zwaait. Het parcours bestaat uit vier rondes met verschillende moeilijkheidscategorieën die garant staan voor 2 uur klimplezier. Durf jij het aan!?

Bij De KlimVallei liggen het Bezoekerscentrum De Helderse Vallei, een kinderboerderij, een openluchttheater, een geweldige uitkijktoren, een boscamping, een fiets en kanoroute en een heus ATB parcours. De KlimVallei is op loopafstand (10 minuten) van de duinen, de zee en het strand.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De KlimVallei

De Helderse Vallei 7 a
1783 DA DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.