B&B Texelstroom

DEN HELDER

Den Helder is omgeven door zee, strand en duinen. Een stuk ongerept natuurgebied langs immense duinen, verstopte zitbanken en meeuwenkolonies. In een rustige omgeving kun je heerlijk bijkomen in onze Bed & Breakfast. Onze Bed & Breakfast ligt tegenover ee...

Den Helder is omgeven door zee, strand en duinen. Een stuk ongerept natuurgebied langs immense duinen, verstopte zitbanken en meeuwenkolonies. In een rustige omgeving kun je heerlijk bijkomen in onze Bed & Breakfast. Onze Bed & Breakfast ligt tegenover een groot volkstuinencomplex en een klein natuurgebied. Geen overburen dus.

Toch liggen het centrum, de dijk en het strand op slechts 5 minuten. Misschien wil je naar een museum, een dagje Texel, of uitwaaien op het strand? Het kan allemaal!

Bij ons kun je gezellig overnachten in een beachroom, eventueel in combinatie met een heerlijke ontspanningsmassage, want een professionele massagepraktijk is ook aanwezig. 's Ochtends een heerlijk uitgebreid ontbijt. Kom gerust langs en ervaar het zelf!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B Texelstroom

Texelstroomlaan 38
1784 EB DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.