Kanoverhuur Den Helder

DEN HELDER

Kanoverhuur Den Helder is gevestigd in De Helderse Vallei, het middelpunt van alle kanoroutes die Den Helder en Julianadorp rijk is. Van hieruit kunt u alle kanten op. Naast de 4 goed aangegeven routes, zijn er diverse waterwegen die voor zowel kanoërs al...

Kanoverhuur Den Helder is gevestigd in De Helderse Vallei, het middelpunt van alle kanoroutes die Den Helder en Julianadorp rijk is. Van hieruit kun je alle kanten op. Naast de 4 goed aangegeven routes, zijn er diverse waterwegen die voor zowel kanoërs als voor Suppers uitstekend toegankelijk zijn.

De natuurroute gaat langs de binnenduinrand van de gemeente Den Helder. De dorpsroute, de meest zuidelijke route, loopt langs de buitenranden van Julianadorp. De boerenlandroute gaat dwars door de bollenvelden. De stad- en stellingroute gaat langs Fort Dirksz Admiraal, Fort Erfprins, Fort Westoever, de linie en Willemsoord.

Kanoverhuur Den Helder verhuurt één- en tweepersoons kano’s en kajaks en driepersoons Canadese kano’s. Naast de kano’s worden ook longboards en SUP’s verhuurt. Daarnaast worden ook SUP en kano clinics verzorgd.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kanoverhuur Den Helder

De Helderse Vallei 7 a
1783 DA DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.