Galerie La Vitrine

DEN HELDER

In Zimbabwe, in de vruchtbare regio van de Domboshawa vallei, vervaardigt een team van creatieve jonge mensen, unieke metalen vogels. Elke vogel wordt zorgvuldig getest en van oude olievaten gemaakt. Het is een langdurig proces: eerst moeten de vaten wor...

Over Birds of Zimbabwe

In Zimbabwe, in de vruchtbare regio van de Domboshawa vallei, vervaardigt een team van creatieve jonge mensen, unieke metalen vogels.

Elke vogel wordt zorgvuldig getest en van oude olievaten gemaakt. Het is een langdurig proces: eerst moeten de vaten worden schoongemaakt en in delen gesneden, daarna worden de handgemaakte onderdelen zorgvuldig aan elkaar gelast. Vervolgens wordt er een beschermende vernislaag aangebracht.

Birds of Zimbabwe hebben een internationale reputatie voor het produceren van exclusieve vogels, waarbij tegelijkertijd, op ecologisch verantwoorde wijze, belangrijke werkgelegenheid voor de bevolking in de omgeving wordt gecreeerd.

Voor de Domboshawa vallei zijn de Birds of Zimbabwe van groot belang. Verschillende soorten vogels worden gemaakt: Lepelaar, Pauw, Kraanvogel, Merel, Roodborst, Winterkoning en meerdere soorten, al deze modellen zijn zeer geschikt voor in de tuin, zijn weer bestendig en zeer decoratief.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Galerie La Vitrine

van Foreestweg 20
1788 BP DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.