Bovenjan

DEN HELDER

Aan de rand van het bos en de duinen, op loopafstand van het strand en de zee, staan twee prachtige, goed verzorgde en compleet ingerichte appartementen onder één dak. In de directe nabijheid treft je een prachtig natuurgebied met volop fiets- en wandelmo...

Aan de rand van het bos en de duinen, op loopafstand van het strand en de zee, staan twee prachtige, goed verzorgde en compleet ingerichte appartementen onder één dak. In de directe nabijheid treft je een prachtig natuurgebied met volop fiets- en wandelmogelijkheden, met ook een uitgebreide kano-route. Voor jouw dagelijkse boodschappen is er een winkelcentrum om de hoek.

Het appartement op de begane grond is zeer ruim en in beach-look ingericht. Het appartement heeft 2 zit-slaapkamers met eigen badkamer, toilet en tv. Verder is er een grote gezamenlijke huiskamer, een keuken en een tuin. In de tuin kun je heerlijk genieten van de vroege ochtendzon. Er staat een picknick tafel en er zijn zonnestoelen aanwezig.

Het appartement op de eerste verdieping heeft ruimte voor 4 tot 6 personen. Het appartement bestaat uit een woonkamer, keuken en twee slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2x een 1-persoonsbed. Genieten van de zon kan op het dakterras. In de ochtend staat de zon op de voorzijde van het appartement, de gehele middag en avond op de achterzijde met dakterras. Het dakterras is voor zien van tuinmeubelen waar je heerlijk kunt ontspannen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bovenjan

Jan Verfailleweg 572
1783 BV DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.