Uitgaans- en historisch complex Willemsoord

DEN HELDER

Het unieke complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was, is nu een prachtig monumentaal deel van Den Helder dat zich gaandeweg verder ontwikkelt tot open stadsdeel. De restauratie van Willemsoord heeft een...

Het unieke complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was, is nu een prachtig monumentaal deel van Den Helder dat zich gaandeweg verder ontwikkelt tot open stadsdeel. De restauratie van Willemsoord heeft een groot aantal jaren in beslag genomen met als resultaat een schitterend cultureel erfgoed. Willemsoord huisvest een diversiteit aan ondernemers, restaurants, musea en nautische en culturele instellingen. Ook kunt u hier verschillende ruimten huren voor het houden van beurzen, congressen, vergaderingen of seminars, van klein tot meer dan 3000 m2.

Bezoek bijvoorbeeld het Marinemuseum, het Reddingmuseum of geniet van een filmavond in de bioscoop. Diverse restaurants, schouwburg de Kampanje en een bijzondere winkels zorgen voor een gevarieerd aanbod. Tijdens het wandelen over de Museumhaven Willemsoord zijn de mooiste schepen te zien.

Een bezoek aan Willemsoord staat dan ook garant voor een gezellig dagje uit! 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Uitgaans- en historisch complex Willemsoord

Willemsoord 47
1781 AS DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.