MaxYx Genieten

JULIANADORP

Wij wonen op een bijzonder mooi plekje in de gemeente Den Helder, namelijk Julianadorp aan Zee. Op loopafstand van het schoonste strand van Nederland. Onze Bed & Breakfast is bovendien meer dan een kamer met ontbijt. Wij hebben een volledig ingericht app...

Wij wonen op een bijzonder mooi plekje in de gemeente Den Helder, namelijk Julianadorp aan Zee. Op loopafstand van het schoonste strand van Nederland.

Onze Bed & Breakfast is bovendien meer dan een kamer met ontbijt. Wij hebben een volledig ingericht appartement, wat het voor je mogelijk maakt om langer te verblijven. Er is altijd een uitgebreid ontbijt aanwezig, de ervaring leert dat het zelfs genoeg is om hier nog een lunch(pakket) van te maken. Je kunt eventueel ook zelf jouw avondmaal bereiden, maar we raden je hiervoor een aantal heerlijke restaurants aan, allemaal op loopafstand.

In onze gezellige tuin kun je lekker zitten, en in de avonduren genieten van koffie of een wijntje. Als je hier komt, hoeft je alleen nog maar te genieten!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je MaxYx Genieten

Van Foreestweg 4 c
1787 BL JULIANADORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.