C'est Si Bon

DEN HELDER

C’est Si Bon is voor de échte bourgondiërs een waar walhalla! In de Proeverij met terras, kun je genieten van een ontbijt, heerlijke (zelfgemaakte) gerechten, verschillende soepen en broodjes, genieten van een kop koffie mét wat lekkers natuurlijk, verruk...

C’est Si Bon is voor de échte bourgondiërs een waar walhalla! In de Proeverij met terras, kun je genieten van een ontbijt, heerlijke (zelfgemaakte) gerechten, verschillende soepen en broodjes, genieten van een kop koffie mét wat lekkers natuurlijk, verrukkelijk Italiaans ijs, Crêpes of gewoon gezellig borrelen. Onze eigengemaakte taarten zijn inmiddels beroemd!

Alles wat in de Proeverij geschonken wordt, is te koop in onze slijterij, Deze heeft een uitgebreid assortiment aan gedistilleerde dranken, wijnen en speciaalbieren. Voor lekkere en bijzondere kazen en delicatessen kun je terecht in ons Kaashuis.

Er worden met regelmaat feestjes bij ons gevierd. Groot of klein, besloten of niet, maakt ons niet uit. Wij zijn heel flexibel! De Wijn-, Bier- en Whiskyproeverijen zijn heel geliefd en worden met regelmaat georganiseerd.

Openingstijden:
Nu geopend

Hier vind je C'est Si Bon

Spoorstraat 7 A
1781 JB DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.