Bed & Breakfast Tulpen & Zo

Julianadorp

In de oude stolpboerderij, anno begin 1900, is een gedeelte verbouwd tot een Bed & Breakfast. Op de plek waar vroeger de koeien en paarden hebben gestaan, zijn twee moderne kamers met een woongedeelte ingericht, met behoud van authentieke boerderij elemen...

In de oude stolpboerderij, anno begin 1900, is een gedeelte verbouwd tot een Bed & Breakfast. Op de plek waar vroeger de koeien en paarden hebben gestaan, zijn twee moderne kamers met een woongedeelte ingericht, met behoud van authentieke boerderij elementen. Het appartement heeft een eigen opgang aan de achterzijde van de boerderij. Fietsen of motoren kunnen binnen worden gezet. Voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt.

We hebben onze B&B uitgebreid met een zelf gemaakte pipowagen. Deze staat op een mooi kinderspeelveld achter de B&B waar de ingegraven trampoline is en de schommels. De pipowagen “Mama-Lou” zoals we die noemen, staat heerlijk onder de bomen, dus lekker koel en heeft plek voor 4 personen. Een echte bedstee voor 2 personen en een apart slaapgedeelte met twee eenpersoons bedden.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bed & Breakfast Tulpen & Zo

Langevliet 13
1787 BC Julianadorp
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.