Mindsz gallery & upcycle werkplaats

DEN HELDER

Op zoek naar unieke cadeau's, woonaccessoires of misschien wel meubels? Breng een bezoek aan MindsZ Gallery & Upcycle. Hier wordt dit allemaal gemaakt van herbruikbare materialen. MindsZ heeft een prachtige missie waarbij ze kwetsbare mensen met afstand...

Op zoek naar unieke cadeau's, woonaccessoires of misschien wel meubels? Breng een bezoek aan MindsZ Gallery & Upcycle. Hier wordt dit allemaal gemaakt van herbruikbare materialen. MindsZ heeft een prachtige missie waarbij ze kwetsbare mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer een deel maken van de samenleving. Steun dit mooie initiatief en vind je unieke meubels of woonaccessoires in de sfeervolle winkel en werkplaats van MindsZ in het monumentale gebouw 73 op de oude Rijkswerf Willemsoord in Den Helder.

Laat je betoveren en breng een bezoek aan deze sfeervolle en unieke winkel met werkplaats, de koffie en thee staan voor je klaar!

Quote van een medewerker: ‘’MindsZ betekent voor mij normaal kunnen functioneren. Je hebt een dagritme en een reden om uit bed te komen. Het maakt mij enthousiast om mooie producten te maken waar andere blij van worden en genieten. Het brengt je ook in gelegenheid om met collega's samen te werken en onder de mensen te zijn.’’ Een galerie en werkplaats waar cliënten in samenwerking met medewerkers, volgens een methode van upcycling, accessoires en meubels ontwerpen, produceren en verkopen. Gebouw 73 op Willemsoord in Den Helder is de plek waar MindsZ, sinds begin 2015, gehuisvest is. In het monumentale pand, wat voorheen een pijpenloods was bevindt zich nu een werkplaats en een Gallerie. Je bent hier van harte welkom om de producten van MindsZ te komen bekijken en mogelijkheden te bespreken. Laat je verrassen!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Mindsz gallery & upcycle werkplaats

Willemsoord 73
1781 AS DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.