Strandopgang de Zandloper

Julianadorp

Strandslag Zandloper is het meest noordelijke strand van Julianadorp aan Zee. De strandslag stond vroeger ook wel bekend als Ship on the Beach, genoemd naar het toenmalige paviljoen. Inmiddels is er een gloednieuw paviljoen gebouwd nadat een uitslaande br...

Strandslag Zandloper is het meest noordelijke strand van Julianadorp aan Zee. De strandslag stond vroeger ook wel bekend als Ship on the Beach, genoemd naar het toenmalige paviljoen. Inmiddels is er een gloednieuw paviljoen gebouwd nadat een uitslaande brand het vorige verwoest heeft. Dit is een bewaakt Blauwe Vlag strand met een strandpost. Er zijn voldoende campings en bungalowparken te vinden in Julianadorp aan Zee, een erg leuk en gezellig dorp.

Strandopgang Zandloper Parnassia 2 Julianadorp - hoek Zanddijk Noorder Sandt GPS Coördinaten: N 52.9046 / O 4.71335 (lengte- en breedtegraad)

-Eigen parkeerterrein (gratis hoek Zanddijk en Noorder Sandt) -Toegankelijk voor mindervaliden (rolstoel bij paviljoen aanwezig) -Strandpaviljoen aanwezig (Zee van tijd) -Blauwe vlag aanwezig -Bewaakt strand met EHBO post, bewaking en boot. -Honden in het hoogseizoen toegestaan voor 10.00 uur in de morgen en na 19.00 uur loslopend, anders aangelijnd. -Paarden in het hoogseizoen toegestaan voor 9.00 uur in de morgen en na 19.00 uur op de avond. -Halte van Kustbus 151, deze vertrekt in de zomer vanaf NS station Den Helder.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Strandopgang de Zandloper

Parnassia Julianadorp - hoek Zanddijk Noorder Sandt 2
1787 CD Julianadorp
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.