De Takomst

IJlst

Prachtig vakantiehuis voor 10 personen in IJlst.

Verscholen achter een bescheiden gevel biedt De Takomst (Fries voor Toekomst) een oase aan rust en comfort.

De Takomst is ingericht met meubelen van hoge kwaliteit. Er is niet zozeer gekeken naar de mate waarin de meubelen huurdersproof zijn, maar vooral naar schoonheid. Geniet ook van het monumentale kunstwerk van Claudy Jongstra, zij is wereldwijd vertegenwoordigd op toplocaties.

Het huis ligt aan elfsteden vaarwater en heeft voor en achter eigen aanlegplaatsen, voor-, achter- en zijtuin. Aan de steiger van de Takomst ligt vanaf 1 april t/m 31 oktober standaard een boot: de Sinneskou. Een handzaam scheepje. Aangedreven door een krachtige inboard elektromotor. Om stil te genieten.

Voor verwarming en tapwater zorgen collectoren. En als de zon het even laat afweten, neemt de warmtepomp – vier bronnen op 120 meter diep! – die taak geruisloos over. De elektriciteit wordt opgewekt met zonnecellen en het ventilatiesysteem is gebaseerd op het principe van warmteterugwinning. De Takomst heeft geen gasaansluiting is in hoge mate energie-autonoom.

De Takomst staat niet in een vakantiepark, maar wordt omringd door huizen voor permanente bewoning. Met daarin mensen die vaak al tientallen jaren op Uilenburg wonen. Wij zien het als een groot voorrecht u tijdelijk op te nemen in onze gemeenschap.

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Groepsgrootte event:
max. 10 personen
Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.