Wadlopen met Wim Spijk

Ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed Ambassadeur Waddenzee Werelderfgoed

Uithuizen

Wadlopen in kleine groepen (max.12 personen) in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Waddenzee. Wandelen over de bodem van de Waddenzee

Wadlopen is genieten van de rust, ruimte, weidsheid, flora en fauna. Wandelen over de bodem van de Waddenzee, over uitgestrekte zandplaten, door prielen en geulen. Langs oester-en mosselbanken. Een ondergaande of een opkomende zon meemaken. Zeehonden spotten. En natuurlijk mag het slik ook niet ontbreken.

Een ongerept stukje natuur. Het oneindige Wad. Wadlopen is een prachtige activiteit en beleving in een bijzonder stukje natuurgebied. Je stapt de dijk over en ruikt de zilte zeelucht. Geen massale grote groepen maar onder persoonlijk begeleiding en in kleine groepen (maximaal 12 personen) nemen we jullie graag mee naar de mooiste gebieden in het oostelijk Waddengebied. Er even tussenuit om te onthaasten en te ontstressen.

Ik bied een aantal vaste tochten aan en daarnaast ook mogelijkheden voor u op maat gemaakte activiteiten op het Wad. o.a Waddentochten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een familie/ bedrijfsuitje, teambuilding, school, scouting en verenigingsactiviteiten. Bovendien kunt je ook wadlopen en daarnaast met een Rib terug varen. Of wil je een privétocht? Vele mogelijkheden dus.

Niet bang om tijdens het wadlopen een beetje vies te worden, loop dan met me mee en ontdek de dynamische wereld dat de status Werelderfgoed heeft gekregen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Wadlopen met Wim Spijk

Herman Colleiuslaan 14
9981NH Uithuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.