Strandopgang Julianadorp aan Zee

Julianadorp

Strandslag Julianadorp aan Zee is een strand met een vier sterren status en staat al jaren in de top 10 van mooiste stranden van Nederland. Op dit strand vindt je ook de mooiste strandhuisjes van Nederland. Te huur bij Landal Greenparks, die ook een bunga...

Strandslag Julianadorp aan Zee is een strand met een vier sterren status en staat al jaren in de top 10 van mooiste stranden van Nederland.Op dit strand vindt je ook de mooiste strandhuisjes van Nederland. Te huur bij Landal Greenparks, die ook een bungalowpark in de buurt beheert, genaamd Ooghduyne. Op het strand een gloednieuwe strandpost met EHBO, bewaking en toiletten. Goede voorzieningen voor mindervaliden met eigen parkeerplek, zitplaats en aangepast toilet. In de directe omgeving vindt je diverse restaurants, campings en bungalow accommodatie.

Julianadorp (aan Zee) Zanddijk 80 of 198 (strandpost) 1787 PP Julianadorp 

-Eigen parkeerterrein -Gratis parkeren tegenover restaurant Noordzee -Toegankelijk voor mindervaliden (goed geoutilleerd, rolstoel bij paviljoen) -Strandpaviljoen aanwezig (strandpaviljoen Zee van tijd) -Blauwe vlag aanwezig -Dit is een bewaakt strand met EHBO post, bewaking en boot. -Honden in het hoogseizoen toegestaan voor 10.00 uur in de morgen en na 19.00 uur loslopend, anders aangelijnd. -Paarden in het hoogseizoen toegestaan voor 9.00 uur in de morgen en na 19.00 uur op de avond.

Halte van Kustbus 151, deze vertrekt in de zomer vanaf NS station Den Helder. GPS Coördinaten: N 52.8952 / O 4.71248 (lengte- en breedtegraad)

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Strandopgang Julianadorp aan Zee

Zanddijk 80
1787 PP Julianadorp
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.