Inn Holwerd

Holwerd

Sfeervolle zes persoons vakantiewoning uit 1880 in het mooiste straatje van Holwerd waar de oude elementen bewaard zijn gebleven en een vleug design aan toegevoegd is voor een onvergetelijke vakantie in het Waddengebied.

In een authentiek straatje in de oude dorpskern van Holwerd vind je deze verrassend ruime en gezellige gezinswoning. Bij binnenkomst ervaar je ook hier het ‘lekker thuiskomen gevoel’. De inrichting is hip en heeft een hoog designgehalte. 

De woning is geschikt voor zes personen en beschikt over drie ruime slaapkamers met kingsize boxspringbedden. De houtkachel in de woonkamer geeft net dat stukje extra sfeer tijdens een stormachtige, koude avond. Zak heerlijk onderuit op de bank en geniet van warme chocolademelk op een winterse dag. Spelletjes doen, tv kijken, alles kan. Het is mogelijk een campingbedje op een van de kamers te plaatsen. Verder is de keuken ruim genoeg voor een gezellige avond gezamenlijk kokkerellen en eten.  

Holwerd is een rustig dorpje. Slenter tijdens een avondwandeling door de verstilde straatjes en langs de monumentale kerk met de verlichte toren. Zeker tijdens de donkere herfst -en winteravonden is dat een ervaring op zich. ‘Inn Holwerd’ ligt in het Waddengebied, dat gekozen is tot mooiste natuurgebied van Nederland. Hier kun je eindeloos wandelen of fietsen zonder iemand tegen te komen, genieten van alle kleuren van de natuur en alle dagelijkse rompslomp laten voor wat het is. In Holwerd is een compacte maar geweldige supermarkt voor alle dagelijkse boodschappen. Liever uitgebreid winkelen? Dokkum en Leeuwarden zijn vlakbij.

Hoe toegankelijk is deze locatie

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Aantal slaapkamers:
3 slaapkamers
Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.