IJssalon Kaap Hoorn

DEN HELDER

Wanneer het voorjaarszonnetje zich laat zien begint de ijspret, en staat groot en klein verlekkerd voor de vitrine van IJssalon Kaap Hoorn op Willemsoord. Het is vaak moeilijk kiezen uit die hoeveelheid aan heerlijk, ambachtelijk bereid schepijs. Maar nie...

Wanneer het voorjaarszonnetje zich laat zien begint de ijspret, en staat groot en klein verlekkerd voor de vitrine van IJssalon Kaap Hoorn op Willemsoord. Het is vaak moeilijk kiezen uit die hoeveelheid aan heerlijk, ambachtelijk bereid schepijs. Maar niet alleen het ijs is er heerlijk, ook de diverse bijzondere, smaakvolle koffies worden met liefde en passie bereid. En geen koekje bij de koffie maar gewoon een klein ijsje.

De naam Kaap Hoorn is een knipoog naar het nautische karakter van Willemsoord waar het bedrijf gevestigd is. Vroeger heette het kleine punthuisje ‘Oord 50’ en deed dienst als wasplaats voor dokwerkers. Kaap Hoorn beschikt over een ruim terras dat uitzicht heeft op het schip de Bonaire en de jacht- en passantenhaven. De ijssalon heeft binnen ook enkele zitplaatsen.

Laat de ijspret maar beginnen!

Hier vind je IJssalon Kaap Hoorn

Willemsoord 51
1781 AS DEN HELDER
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.