Caravana

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Leeuwarden

Kamperen is populair! Ontdek de ultieme vrijheid van reizen met de camper, het comfort van een caravan of het avontuur van een trektocht met een (dak)tent: wat jouw ideale kampeervakantie ook is, op Caravana kom je gegarandeerd in de vakantiestemming!

Caravana 2024 pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod 

Kamperen is populairder dan ooit! Steeds meer mensen ontdekken de ultieme vrijheid van reizen met de camper, het comfort van een eigen caravan of het avontuur van een trektocht met een (dak)tent. Wat jouw ideale kampeervakantie ook is, op Caravana kom je gegarandeerd in de vakantiestemming! 

Vijf dagen lang vind je in het WTC Expo in Leeuwarden alles wat je nodig hebt voor jouw ideale kampeervakantie. Exposanten presenteren er een breed aanbod in caravans en campers, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires en campings uit heel Europa. Tijdens een heerlijk dagje uit voor het hele gezin doe je inspiratie op en vind je de nieuwste technieken en trends op kampeergebied. Sluit aan bij één van de vele demonstraties of interessante workshops en je bent helemaal klaar voor je volgende kampeertrip!

Van 24 t/m 28 januari 2024 vind je op Caravana alles wat je nodig hebt om van jouw kampeervakantie een topvakantie te maken.

Wanneer:
t/m 28 januari
Afstand tot jouw locatie:

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.