Welkom op de Wadden

Welkom op de Travel Trade pagina van Visit Wadden. Het Travel Trade team informeert je graag over de waddenregio als toeristische bestemming. Dit grootste getijdengebied ter wereld biedt namelijk fantastische mogelijkheden voor een unieke vakantie. Of je nu op zoek bent naar een ecobestemming, allotments, een op maat gemaakte groepsreis of een dagtips. We helpen (online) touroperators graag op weg. Hiervoor bieden we een aantal diensten zoals advies op maat, voorbeeldreizen en famtrips. Ook kunnen wij je in contact brengen met andere organisaties, zoals accommodaties, restaurants en locaties voor vrijetijdsbesteding. Daarnaast kunnen we verschillende producten bieden, waaronder promotiemateriaal, teksten en beeldmateriaal voor promotie doeleinden.  

Waarom de Wadden?

Wat doen wij

Agenda

We willen je graag ontmoeten! Gedurende het jaar zijn we te vinden op een van de toonaangevende (inter)nationale vakbeurzen en bijeenkomsten.

Toolkit

De Wadden opnemen in je programma of publicaties? In deze toolkit vind je beeldmateriaal en teksten. 

Famtrip

Als touroperator het gebied ontdekken? Dat kan natuurlijk! Het is mogelijk om een persoonlijke famtrip aan te vragen.

Helaas is het organiseren van famtrips vanwege de corona-maatregelen dit jaar niet mogelijk. Houd deze pagina in de gaten voor de famtrips van volgend jaar.