Ontdek de mooiste haven- en vissersplaatsen en hun maritieme geschiedenis

Ontdek de mooiste haven- en vissersplaatsen en hun maritieme geschiedenis

Stap aan boord! Wie de marine wil beleven, moet bij het Marinemuseum zijn. Het Torentje laat je kennismaken met de rijke geschiedenis. Ontmoet zeehelden en bekijk wapens en uniformen. Het Marinemuseum is gevestigd op de Oude Rijkswerf, waar vroeger marineschepen werden gebouwd en onderhouden.

Uniek is de onderzeeboot Tonijn, deze onderzeeboot kan van binnen bekeken worden. Aan boord vertellen oud-bemanningsleden spannende verhalen over de Koude Oorlog. Het museum biedt diverse activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er theatervoorstellingen, speurtochten voor diverse leeftijden en workshops in het kinderatelier.

Het Marinemuseum is gevestigd op de Oude Rijkswerf, waar vroeger marineschepen werden gebouwd en onderhouden. Uniek is de onderzeeboot Tonijn, deze onderzeeboot kan van binnen bekeken worden. Aan boord vertellen oud-bemanningsleden spannende verhalen over de Koude Oorlog. Het museum biedt diverse activiteiten voor jong en oud.

Wanneer

  • dagelijks10.00 - 17.00 uur
  • Ook voor ons is het wennen en waar nodig aanpassen aan de nieuwe situatie. Onze topattractie onderzeeboot Tonijn, de Geschutmakerij en het ‘Torentje’ met de historische collectie zijn dagelijks geopend. Museumschepen Abraham Crijnssen en Schorpioen zullen nog niet elke dag open zijn. Brugdeel De Ruyter is vooralsnog gesloten.

Prijzen

  • Volwassenen€ 10,50
  • KinderenGratis t/m 3 jaar
  • Kinderen€ 6,50 4 t/m 12 jaar
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 8,50 studenten
  • Gratis Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-kaart, Defensiepas, Veteranenpas, Postactievenpas, MOD-kaart, ICOM kaart, Vriend van het Marinemuseum.

Locatie