Gronings Vuur presenteert: Brandstof, een avond vol boeiende verhalen uit Het Hogeland

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Warffum

De eerste activiteit van Gronings Vuur in Het Hogeland is Brandstof op maandag 26 februari in de KunstKerk Hogeland in Warffum. Tijdens deze gratis toegankelijke avond komen vijf boeiende sprekers uit de gemeente aan het woord. Ook is er ruimte voor muzie...

De eerste activiteit van Gronings Vuur in Het Hogeland is Brandstof op maandag 26 februari in de KunstKerk Hogeland in Warffum. Tijdens deze gratis toegankelijke avond komen vijf boeiende sprekers uit de gemeente aan het woord. Ook is er ruimte voor muziek.

Dit vijftal betreedt het podium tijdens Brandstof:
- Attie Bos
- Richard de Bruin
- Marcel van Leeuwen
- Robin Hazekamp
- Geerd Schlangen

Ze vertellen ieder hun eigen verhaal. Over de natuur, over het landschap, over de geschiedenis. Of over thema’s als armoede en eenzaamheid. Maar ook over mogelijkheden, verbinding en leefbaarheid. Nieuwsgierig? Meld je aan en kom langs!

Over Gronings Vuur:
Gronings Vuur reist vanaf 2022 vijf jaar lang door de provincie Groningen, van gemeente naar gemeente. De verhalen die lokaal leven, vormen de basis voor het maken van een theatrale productie. Het Hogeland is de vierde gemeente waar Gronings Vuur neerstrijkt. Brandstof is de eerste in een reeks inwonersavonden en -gesprekken. De verhalen hier dienen ter inspiratie voor een culturele productie die in september voor publiek toegankelijk is.

Wanneer:
t/m 26 februari
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Gronings Vuur presenteert: Brandstof, een avond vol boeiende verhalen uit Het Hogeland

KunstKerk Hogeland
Oosterkerkpad 7 a
9989 AH Warffum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meld je aan


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.