Expositie met schilderijen van het Lauwersmeer en het Hogeland

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Lauwersoog

Een van de vrijwilligers van het Lauwersnest is Hans de Vries. Hij schildert veel landschappen, waaronder het Lauwersmeer en het Hogeland. Dat willen we graag aan meer mensen laten zien! Daarom zijn de schilderijen te bewonderen in het Lauwersnest. Zijn...

Een van de vrijwilligers van het Lauwersnest is Hans de Vries. Hij schildert veel landschappen, waaronder het Lauwersmeer en het Hogeland. Dat willen we graag aan meer mensen laten zien! Daarom zijn de schilderijen te bewonderen in het Lauwersnest.

Zijn expositie

Met deze expositie hoopt Hans de bezoekers anders te laten kijken naar het Groninger landschap en de Wadden. De weidsheid, de bijzondere lichtval en kleuren maken deze landschappen op elk moment van de dag en elk moment van het jaar interessant voor schilders en fotografen.

Over Hans de Vries

Hans is in 2017 begonnen met schilderen. Hij haalt zijn inspiratie vooral uit Groninger- en waddenlandschappen zoals het Lauwersmeer. Meestal schildert hij van een eigen waarneming en/of foto. Af en toe maakt hij gebruik van een foto van internet.

Voor wie
Iedereen

Kosten
Gratis te bezoeken

Aanmelden
Aanmelden is niet nodig

Wanneer:
t/m 14 februari
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Expositie met schilderijen van het Lauwersmeer en het Hogeland

Lauwersnest
De Rug 1
9976 VT Lauwersoog
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.