Leeuwarden Free Tour (openbare stadswandeling)

Leeuwarden

De leukste stadswandeling in Leeuwarden! Laat je meevoeren door de best beoordeelde gidsen van Leeuwarden! Zij kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie, maar weten ook de mooiste street art te vinden.

Elke dinsdag t/m zondag! 
Ga mee met de leukste stadswandeling van Leeuwarden!  Laat je meevoeren door de lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden. Zij kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie en beroemde inwoners, maar weten ook de mooiste street art te vinden. Natuurlijk weten ze ook waar je na de stadswandeling lekker kunt eten of drinken. Al 10 jaar lang beoordeeld als leukste tour van Leeuwarden op TripAdvisor en Google!

AANMELDEN (klik op de link)

Start: Onze tours beginnen op het Oldehoofsterkerkhof, het grote plein bij de Oldehove (de scheve toren). Onze gidsen wachten bij de ingang het Leeuwarden Visitor Center bij Paviljoen Obe. Dat is tegenover de winkel Ut Streekie en Brasserie  Maria Louise.  De wandeling duurt 1,5 uur. 

Prijs: Dit is een ‘Free Tour’. Aan het einde van de tour mag je zelf bepalen wat je de tour waard vindt, en wat je betaald! Taal: Deze stadswandeling is in het Nederlands. Elke zaterdag is er om 12:00 uur ook een 2e gids aanwezig om ook een Engelstalige groep te maken. En vanaf arpil is er zaterdag om 14:00 uur een extra gids voor een Duitstalige tour. 

Aanmelden kan op de website van A Guide to Leeuwarden. Omdat we nu met kleinere groepen lopen zijn de tours sneller vol, we raden je daarom aan je van te voren aan te melden. Hierdoor kunnen wij evt ook een extra gids inzetten mocht dit nodig zijn en hoeven we niemand teleur te stellen. Klik hier om je aan te melden

Wanneer? Elke dinsdag t/m zondag
Dinsdag 13:30 uur
Woensdag 13:30 uur
Donderdag 13:30 uur
Vrijdag 13:30 uur
Zaterdag 12:00 uur
Zaterdag 14:00 uur
Zondag 12:00 uur

Het is ook mogelijk de Leeuwarden Tour exclusief te boeken voor eigen gezelschap. De wandeling is dan ook op andere dagen/tijdstippen mogelijk.

Wanneer:
doorlopend
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Leeuwarden Free Tour (openbare stadswandeling)

Heer ivostraatje 1
8911DP Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Reserveer op onze website


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.