Vakantiekerkje

Zijldijk

Tot vakantiewoning omgebouwd liefelijk kerkje, compleet ingericht en met een fenomenaal uitzicht over de velden.

Voor liefhebbers van ruimte en rust. Op het Hogeland in Groningen kun  je vakantie vieren in een sfeervol zaalkerkje. Het witte kerkje in Zijldijk is gebouwd in 1886. Tot 2009 waren er kerkdiensten. Daarna is het gebruikt als zorgkerk. In 2020 is het grootste gedeelte geschikt gemaakt als vakantiekerkje voor twee personen.

Het vakantiekerkje is van alle gemakken voorzien. Er is een gezellige zithoek van steigerhout. De ruime keuken is compleet ingericht. Een afwasmachine, oven, magnetron, waterkoker en filterkoffiezetapparaat zijn aanwezig. Ook staat er koffie, suiker, melkpoeder zout, olie, afwasmiddel, vaatwastabletten etc. en er zijn voldoende hand- thee- en vaatdoeken.

Het weidse uitzicht vanaf de lange keukentafel is uniek. De badkamer is voorzien van een stort- handdouche, extra wc en vloerverwarming. Ook hier zijn voldoende handdoeken en washandjes. In de bijkeuken staat een wasmachine die je kunt gebruiken.

Het ruime bed van 1.80 x 2.10 staat op een kleine verhoging in de kerk. Het bed is met 2 dekbedden al voor je opgemaakt. De luxe van een boxspring met comfortabel beddengoed zal het vakantiegevoel versterken. Slapen in een kerk is een bijzondere ervaring.

Het vakantiekerkje is bij uitstek een plek om lekker te ontspannen. Er is een groot beeldscherm waarop digitale TV te zien is. Er zijn boeken, tijdschriften, spelletjes en folders over wat er in de buurt te doen is.

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiekerkje

Vakantiekerkje
Fivelweg 45
9987 SH Zijldijk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Vakantiekerkje


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.