Kunsthuis Oal Eer

Godlinze

In de jaren 70/80 van de vorige eeuw zijn veel kunstenaars naar het platteland getrokken. De ruimte, de rust, de weidsheid én goedkoop wonen met ruimte voor een atelier laat nog steeds zijn sporen zien. Een mooi voorbeeld hiervan is Kunsthuis Oal Ear.

Oal Eer is een Kunsthuis in Godlinze op het Hoogeland dat onderdak biedt aan atelier- en expositieruimte. Met een accent op beeldhouwen in (natuur)steen is er in Oal Eer veel mogelijk. Van schilderen tot deelname aan een poëziemiddag, het volgen van een lezing over creatief omgaan met land- en tuinbouw tot een celloconcert met werken van Bach. In de warmere maanden van het jaar biedt het Kunsthuis ruimte voor exposities. Toegang is vrij, een telefoontje om je bezoek te reserveren biedt de kunstenaar ruimte om je hartelijk te ontvangen.

Concrete diensten zijn beeldhouw- en schilderles, aanbod van beelden en schilderijen, ontwerpen en/of laten uitvoeren van gedenkstenen, het maken van (beeldhouw)werk in opdrachten, het geven van workshops beeldhouwen, schilderen, rouwverwerking en/of het maken van levensboeken. De ondernemer achter het Kunsthuis is Jan Boerema, vaktherapeut beeldend en beeldend kunstenaar.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kunsthuis Oal Eer

Kunsthuis Oal Eer
Peperstraat 8
9908 PE Godlinze
Plan je route

vanaf jouw locatie

uitsluitend op afspraak


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.