Vermelden van je toeristische locatie of evenement

Alle ondernemers die actief zijn binnen de recreatie en het toerisme in het waddengebied, krijgen kosteloos de mogelijkheid om zichzelf te presenteren bij Visit Wadden. Of je nu een unieke overnachting aanbiedt, een eetgelegenheid met de smaak van de Wadden op het menu óf een leuk uitje of evenement organiseert. Visit Wadden biedt jou de mogelijkheid om een gratis vermelding aan te maken. Op deze pagina vind je nuttige informatie die jou een flink eind op weg helpen.  

Vermelding op Visit Wadden

Voordat je aan de slag gaat met de vermelding voor je locatie of evenement, is het goed dat wij het gebruik van de database van Visit Wadden uitleggen. Visit Wadden is namelijk een samenwerking tussen drie organisaties: Holland boven Amsterdam, Merk Fryslân en Marketing Groningen. Iedere organisatie maakt gebruik van een eigen database. Ligt een locatie in het waddengebied? Dan wordt de vermelding automatisch geplaatst op de website van Visit Wadden. Daarom vragen we je om een keuze te maken tussen de databases van Noord-Holland, Friesland of Groningen, afhankelijk van de provincie die op jouw onderneming van toepassing is. Daar maak je je vermelding aan, vervolgens komt ie ook op Visit Wadden te staan. Een win-win situatie dus! 

Het is goed om te weten dat we een aantal voorwaarden hanteren, welke ook op deze pagina staan. De belangrijkste voorwaarde is dat Visit Wadden te alle tijde het recht heeft om locaties of evenementen te weigeren, mochten ze niet geschikt zijn. Twijfel je of jouw locatie een plek verdient op deze website óf ligt het op één van de Waddeneilanden? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact met Visit Wadden

Maak hier je keuze - Maak jouw vermelding aan bij één van deze regio's

Voorwaarden voor ondernemers

Om onze websitebezoeker een kwalitatief aanbod te kunnen bieden, zijn alle vermeldingen aan een aantal voorwaarden gebonden. We vragen je dus om rekening te houden met de volgende punten:

- Locaties en/of evenementen op de Waddeneilanden worden in overeenstemming met het lokale VVV-kantoor geplaatst.
- Winkels en andere niet toeristische bedrijven worden niet gepubliceerd. Aanbieders van streekproducten nemen we wel op in de database.
- De evenementen in de agenda zijn voor iedereen toegankelijk zijn, al dan niet met toegangsticket. 
- De beheerder van Visit Wadden behoudt altijd het recht een vermelding te weigeren, wijzigen of verwijderen zonder nadere toelichting.
- De vermelding van een evenement, locatie of deal wordt alleen gepubliceerd indien deze beschikt over ten minste 1 foto, juiste contactinformatie en kalendergegevens.
- Flyers en posters die gebruikt worden als foto worden niet geaccepteerd.

Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.