Boerencamping De Buitenplaats

SINT MAARTEN

De Buitenplaats is een boerderij gelegen in het kleine en rustige dorpje Eenigenburg aan de oude Westfriese Omringdijk. Op het bedrijf worden 's ochtends en 's avonds 25 koeien gemolken waarbij iedereen mag komen kijken en helpen. Er scharrelen wat kippen...

De Buitenplaats is een boerderij gelegen in het kleine en rustige dorpje Eenigenburg aan de oude Westfriese Omringdijk. Op het bedrijf worden 's ochtends en 's avonds 25 koeien gemolken waarbij iedereen mag komen kijken en helpen. Er scharrelen wat kippen rond de boerderij en er lopen 2 hangbuikzwijntjes op het weitje met natuurlijk ook kleine kalfjes. Op het land rondom de boerderij is voornamelijk grasland maar er worden ook aardappelen verbouwd.

In een speciale ruimte wordt onze melk verwerkt tot ouderwets lekkere boeren karnemelk, yoghurt,boter en melk.  De boerderij verleent ook zorg aan mensen met een verstandelijke en of lichamelijke handicap.

De camping ligt achter de boerderij tegen de weids uitgestrekte velden aan. Een royaal uitzicht op grasland en akkerland, met daarboven de zich steeds weer wisselende wolkenpartijen. Als 's ochtends de zon aan de brede oostelijke horizon verschijnt, lopen de koeien langzaam herkauwend langs de tenten waar enthousiaste kinderen en hun ouders wachten om te gaan helpen in de stal met het melken. 

'Vlakbij het kampeerveldje is een ruimte voor recreatie en de nodige sanitaire voorzieningen. Zo zijn er 2 douches met koud en warm water 2 wc's, een kookgelegenheid, een wasmachine en 2 wasbakken.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boerencamping De Buitenplaats

Surmerhuizerweg 10
1744 JC SINT MAARTEN
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.