MFC 't Dorpshuis Julianadorp

JULIANADORP

Het nieuwe complex MFC Dorpshuis Julianadorp biedt ontspanning, sport, spel en educatie voor àlle Julianadorpers.

Het nieuwe complex MFC Dorpshuis Julianadorp biedt ontspanning, sport, spel en educatie voor àlle Julianadorpers

Voorbeelden daarvan zijn; biljarten, klaverjassen, darten, dansen voor 50+ en dammen voor de jeugd onder beheer

van het dorpshuis met daarnaast nog fotoclub Julianadorp, country dansen, de breiclub, handwerkclub, knutselclub 50+, bridgen met de Julianadorper Bridgeclub en gymmen/turnen bij GymnastiekVereniging Sportlust.

Ook een peuterzaal, de Gemeentelijke Gezondheidsdienst, muziekschool Triade en balletschool Chantal vinden onderdak in het dorpshuis. De nabijgelegen basisscholen maken voor de gymlessen weer gebruik van de sportzaal en binnenkort start de de volksuniversiteit met bijeenkomsten in Dorpshuis Julianadorp.

Dorpshuis Julianadorp bestaat uit verschillende zalen die niet alleen worden gebruikt voor al haar activiteiten, maar die ook kunnen worden gehuurd. Het betreft o.a een ontmoetingsruimte met een luxe bar ingericht voor dorpshuis-activiteiten, een grote recreatiezaal voorzien van disco- en toneelverlichting, meerdere ruime lokalen een zeer luxe vergaderzaaltje en een kleine zaal voor familiefeestjes met een buitenterras.

Traditionele evenementen/activiteiten

Op geregelde tijden worden in het dorpshuis jeugddisco's en bingo-avonden georganiseerd. Jaarlijks terugkomende jeugdactiviteiten zijn de organisatie van een Dorper Dag, waarbij de dorper verenigingen zich kunnen presenteren, de JEVAK die vanuit het dorpshuis in de zomervakantie wordt georganiseerd.

Bibliotheek Julianadorp maakt deel uit van het Dorpshuiscomplex

Bij de verbouwing van het complex is ook een verbinding gemaakt met de bestaande Bibliotheek Julianadorp. De ingang van de bibliotheek is daarbij verplaatst naar de de hal van de hoofdingang van Dorpshuis Julianadorp.

Het bestuur van Dorpshuis Julianadorp nodigt u van harte uit Julianadorp mag, met dank en de complimenten aan Woningstichting, bijzonder trots zijn op het prachtig complex Dorpshuis Julianadorp, met sporthal en de Julianadorper Bibliotheek. Het bestuur van het Dorpshuis nodigt derhalve àlle dorpers uit om gebruik te maken van de aangeboden diensten en mogelijkheden tot ontspanning,sport en educatie. Met de slogan Dorpshuis Julianadorp is voor iedereen, met name álle Julianadorpers.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je MFC 't Dorpshuis Julianadorp

Middelzand 3504
1788 ES JULIANADORP
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.