Park Zijpersluis

BURGERBRUG

Ons landelijk gelegen bungalowpark bevindt zich nabij de Noordzee en het bos van Petten (3 km). Op het park bevinden zich compleet ingerichte vakantiewoningen, allen gelijkvloers en voorzien van moderne gemakken (gratis WIFI), en een mooie speeltuin. Het...

Park Zijpersluis is een kleinschalig bungalowpark, gelegen tussen Schagen en Alkmaar. Op amper drie kilometer van het strand en de duinen. Het park koestert de kleinschaligheid. En daarmee de rust en het groen. Hier vindt u riante percelen en mooie vakantiewoningen die veel privacy en ruimte bieden en bovendien voorzien zijn van alle comfort. Het park dankt zijn naam aan de Zijpersluis, vroeger een belangrijke sluis om naar de Zuiderzee te varen, gelegen vlakbij Schagen, Den-Helder, Enkhuizen en Alkmaar. Een prachtlocatie, waar ook nog eens de meeste zonuren van Nederland geteld worden. 

Landelijk gelegen Het park is prachtig gelegen in een authentiek landschap met panoramische uitzichten over de Zijper polder, tulpenvelden, uitgestrekte weidelanden en lintvormige dorpjes die afgebakend en doorsneden worden door kanalen en sloten. Typical Dutch, zoals de buitenlanders het noemen.

Leuke uitstapjes en een rijke cultuur Gaat u er graag op uit om de omgeving te verkennen? Dan is Park Zijpersluis een ideaal startpunt. Dankzij de centrale ligging is een groot deel van de Kop van Noord-Holland binnen een half uur bereikbaar. Noord-Holland is rijk aan cultuur. In de zomer vinden er tal van festivals plaats. Denk maar aan het rondreizend theaterfestival de Karavaan (vergelijkbaar met de Parade in Amsterdam). Maar ook de talrijke markten en braderieën, die elke avond een ander dorp of stad feestelijk kleuren.  In de omgeving komen we vier verschillende landschappen tegen: strand, duinen, bos en polder. Ze nodigen u uit om te fietsen, te wandelen, te skaten of te zwemmen.  Al fietsend kunt u een bezoekje brengen aan één van de oud-hollandse dorpjes in West-Friesland, zoals Medemblik of Broek op Langedijk, maar ook de Hondsbossche Zeewering en het Pettemerstrand, één van de schoonste en mooiste stranden van Nederland, liggen op slechts 10 minuten fietsen van het park en zijn beslist uw aandacht waard. In April en mei kunt u georganiseerd over het bollenland van de kwekers wandelen en fietsen. De Zijper bollenstreek behoort – samen met de polder Koegras en Anna Paulowna – tot het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld!

Kindvriendelijk Het park is ideaal voor jonge gezinnen. Terwijl de ouders genieten van een goed boek, kunnen de kinderen heerlijk spelen in de ruime tuin of op het verharde terras bij de bungalow. Ook kunt u een bezoek brengen aan de dierentuinen, het zwembad, bos, strand of de overdekte speelhallen in de omgeving. Bovendien is er een mooie speeltuin op het park die garant staat voor plezier. En ’s avonds? Dan slapen de kinderen in hun eigen kamer, terwijl de ouders het zonnetje achter de duinen zien ondergaan.

Mooie fiets- en wandelroutes Wat is er mooier dan een vakantiewoning in een dergelijke omgeving? Overdag heerlijk fietsen of wandelen door de mooie omgeving en na afloop iets lezen op het terras of een vorkje prikken bij het naastgelegen restaurant. Dat kan op Park Zijpersluis, waar vandaan u leuke uitstapjes maakt of geniet van de rust.

Vakantiewoning kopen? Een tip: Park Zijpersluis biedt een aantal comfortabele en duurzame vakantiewoningen ook voor de verkoop aan. Daarmee kunt u puur genieten, telkens weer verlangend uitzien naar de dag dat u er weer naar toe gaat en een financieel resultaat behalen door het regelmatig in te zetten voor de verhuur. Super interessant!

Informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Park Zijpersluis, tel: 0031(0)226-381215 of mail naar info@parkzijpersluis.nl

Verder: - Centraal gelegen tussen uitgaanscentra en uitgebreid aantal winkels (Schagen en Alkmaar) - Nabij bos, strand en open vaar- en viswater - diverse sportieve mogelijkheden in de omgeving (mountainbiken, kanoën, ballonvaren, manege, zwemmen, strandactiviteiten, etc.)

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Park Zijpersluis

Ruigeweg 6 a
1754 HA BURGERBRUG
Plan je route

vanaf jouw locatie


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.