Schreiershoek recreatie en vakantiepark

Oostrum

Vakantiepark de Schreiershoek is gelegen aan de rand van Dokkum. Het kleinschalige park biedt verschillende vakantiehuizen, tiny houses en boomhuizen. Het park is gelegen aan het Dockumer Grootdiep.

Vakantiepark de Schreiershoek is een vakantiepark aan de rand van de historisch stad Dokkum, gelegen aan het Dockumer Grootdiep. Het kleinschalige park bestaat uit meerdere vrijstaande vakanthuizen, allemaal met eigen tuin. Daarnaast kan je op het park een boot of (elektrische) sloep huren en/of genieten van een heerlijke lunch, borrel of een diner in restaurant Het Paviljoen.

Tevens worden er in samenwerking met Museum Dokkum rondvaarten georganiseerd door het mooie Dokkum, maar kan je ook bij ons terecht voor stadswandelingen, bezoek aan het museum of de Bonifatiuskapel, wandel en fiets routes of een tocht met het Dokkumer Lokaeltsje.

Restaurant Schreiershoek

Recreatie en Vakantiepark biedt een gastronomische ervaring in hun restaurant. Geniet van heerlijke gerechten met lokale smaken, geserveerd in een gezellige en gastvrije ambiance. Ontdek de culinaire hoogstandjes terwijl je omringd wordt door de natuurlijke schoonheid van het park

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Schreiershoek recreatie en vakantiepark

Tichelwei 32 P
9125 EB Oostrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Lees meer


Mis niets!

Ontvang het laatste nieuws, de mooiste verhalen en de leukste routes van VisitWadden.